Bottnar och fyllningar

 Här kommer några förslag på bottnar och fyllningar som man självklart kan kombinera efter eget tycke och smak.

 

Bottnar:

Ljusa bottnar ev smaksatta med vanilj, citron eller kardemumma
Chokladbottnar
Morotskaka
Mandel eller nötbotten
Kokos
 

Fyllningar:

 

Mousser:

Jordgubb
Hallon,Blåbär,Skogsbär
Hjortron
Rabarber
Mango
Passionsfrukt
Latte
Chokladmousse, mörk,vit eller ljus
Kokos
Citron eller Lime
Apelsin
Banan
Päron
Tiramisu

Godisfyllningar:

Algrens bilar
Gele Hallon
Tutti Frutti
Lakrids kola
Skumbanan

Chokladganache:

Choklad,vit, mjölk eller mörk, kan även fås som apelsinkrokant eller mintkrisp
Dumle
Japp
Geisha
Reisenkola
After Eight
Polly
Nougat

Curd:

Citon
Lime
Jordgubb

Övriga Fyllningar:

Sylt
Rårörda bär
Vaniljkräm
Glasskräm
Cheece cake
Mandelgrädde
Choklad grädde
Hallongrädde
Lemoncurdgrädde
 

Att spackla med:

Smörkräm smaksatt med vanilj, cirton, lime eller mocca
Cream cheese frosting
Choklad frosting, vit, mjölk eller mörk
Glasskräm

Några kombinationer som väldigt uppskattade och extra goda!

Jordgubb/vitchoklad
Jordgubb/dumle
Jordgubb/lime
Jordgubb/mörkchoklad
Hallon/vitchoklad
Hallon/gelehallon
Hallon/passionsfrukt
Hallon/lemoncurdgrädde
Blåbär/mjölkchoklad
Blåbär/vanilj
Hjortron/vitchoklad
Hjortron/cheesecake
Rabarber/cheesecake
Kokos/lime
Päron/mjölkchoklad
Päron/AfterEight
Choklad/latte
Lakridskola/Mjölkchoklad
Apelsin/mörkchoklad





 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar